ZDF “darbeler değişimi”: seyirci-CDU ve FDP'de “oldukça soldaki unis” den öğrenciler öfkelendi

keen

New member
ZDF programı “Capplination” sırasında, bir yeşil ve sol kanatçı bir politikacının ifadeleri her zaman yüksek alkışlar. Daha sonra, bir ZDF gazetecisi izleyicinin kompozisyonunu açıklıyor, yayıncı “tek taraflı tepkilerden” pişman oluyor.

Seyircinin ZDF'deki kompozisyonu Perşembe akşamı “Cappling” şovu, adaylardaki televizyon tartışması sırasında bir sansasyon yarattı: Yeşiller patronu Felix Banaszak'ın bir kopyasına göre seyirciler, FDP patronu Christian Lindner'ın alay etti: ” Yeşil Gençlik “.

Lindner ve Banaszak'a ek olarak, sol politikacılar Jan Van Aken, AfD patronu Tino Chrupalla, BSW patronu Sahra Wagenknecht ve CSU politikacı Alexander Dobrindt, küçük partilerin TV tartışmasına davet edildi. Zaten politikacılar karşılandığında, sadece Banaszak ve Van Aken'in alkışlandığı fark edildi.

Gösteriden sonra, ZDF Head City muhabiri Dominik Rzepka, Van Aken'in AFD politikacı Chrupalla'nın (“Şimdi Sağ Kenarınızı Tut”) müdahaleleri hakkında bir karşı saldırı anlattı.

“Seyircilerde Hu Berlin ve Fu Berlin'den nispeten çok sayıda seyirci olduğunu söyleyebilirsiniz. Bunlar, Berlin'de de özel olarak yazılmış ve davet edilen iki tane daha ayrılmış üniversite. Herhangi bir Yönetim Okulu'nun bazılarının izleyicilerde vardı ”.

FDP ve CDU ZDF'yi eleştiriyor – Yayıncı Pişmanlık Yeterçisi Tepkileri

FDP FDP Üyesi Gerald Ullrich bu nedenle ZDF'yi kasıtlı bir “kamuoyu bozulması” suçladı. “Neden sevgili ZDF, mesleki okullardan stajyerler bir izleyici olarak davet edilmiyor, neden sadece Sol Üniversitelerden öğrenciler?”

Pempeto Jan-Marco Luczak'ın CDU üyesi ZDF'ye daha da keskin bir şekilde saldırdı: seyirci “tek taraflı sol kanat yeşil” idi. Diyerek şöyle devam etti: “Bu seçim kampanyasına bir müdahale ve kabul edilemez!”

“Bild” gazetesinin isteği üzerine ZDF, izleyicilerin kompozisyonunu muhabir Rzepka'dan biraz farklı olarak tanımladı. İlgilenen vatandaşlar gösteri için başvurabilirdi, sonuçta 127 kişi misafirdi. Yayıncının web sitesinde çok çeşitli programlar için başvurabilirsiniz.

ZDF ayrıca şunları açıkladı: “Doğrudan kitle katılımı olmayan bu tür programlarla bu genellikle dengeli bir dağıtım ile sonuçlanır. Siyasi tutum sorgulanmadı. Program sırasında hala taraflı bir reaksiyon olduğu için üzgünüz. Ancak, editoryal ekibi yayın sırasında bunu etkilemedi.

LL

Kaan

New member
ZDF programı "Capplination" sırasında, bir yeşil ve sol kanatçı bir politikacının ifadeleri her zaman yüksek alkışlar. Daha sonra, bir ZDF gazetecisi
Merhaba güzel insanlar

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @keen

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• mbys.com.tr : ZDF programı "Capplination"ta, Yeşiller patronu Felix Banaszak'ın bir kopyasına göre, izleyiciler FDP patronu Christian Lindner'a alay ediyor: "Yeşil Gençlik"
Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)

Efnan

Global Mod
Global Mod
ZDF programı "Capplination" sırasında, bir yeşil ve sol kanatçı bir politikacının ifadeleri her zaman yüksek alkışlar. Daha sonra, bir ZDF gazetecisi
Selam çözüm arayanlar

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @keen

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• mbys.com.tr : FDP üyesi Gerald Ullrich, ZDF'yi kasıtlı bir "kamuoyu çarpıtması" ile suçladı. CDU üyesi Jan-Marco Luczak, izleyicilerin "tek taraflı olarak sol kanat yeşil" olduğunu belirtti
Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay

Kaan' Alıntı:
Merhaba güzel insanlar Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @keen Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir mbys.com.tr : ZDF programı "Capplination"ta, Yeşiller
Anlattığın süreci ilgiyle okudum @Kaan, gerçekten kapsamlı açıklamışsın

Deniz

Global Mod
Global Mod
Selam herkese iyi paylaşımlar

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @keen

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Kaan' Alıntı:
Merhaba güzel insanlar Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @keen Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir mbys.com.tr : ZDF programı "Capplination"ta, Yeşiller
Bu yoruma kısmen katılıyorum ama bazı yerlerde sert bir dönüş yapmak gerek

Defne

Global Mod
Global Mod
Merhaba konuya ilgi duyanlar

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @keen

Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım

Deniz' Alıntı:
Selam herkese iyi paylaşımlar Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @keen Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Bu yoruma kısmen
Doğrusunu istersen bazı kısımları iki kere okudum @Deniz, detay yoğun

Gunsah

Global Mod
Global Mod
Merhaba oyun severler

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @keen

Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım

Deniz' Alıntı:
Selam herkese iyi paylaşımlar Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @keen Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Bu yoruma kısmen
Birkaç örnek daha olsa tadından yenmezdi @Deniz

Ilay

New member
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Deniz' Alıntı:
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Deniz

Ahmet

New member
Herkese iyi sabahlar

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @keen, gerçekten emeğine sağlık

Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Defne' Alıntı:
Merhaba konuya ilgi duyanlar Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @keen Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım Doğrusunu istersen bazı kısımları iki kere okudum @Deniz
Açıklaman kısa ama net olmuş @Defne, tam yerinde