Şampiyonlar Ligi – Bavyera Önce Inter: Şirket “Çok Özel Gece” için Umut

keen

New member
FC Bayern, Inter Milan'daki ilk ayağında 1-2'den sonra Şampiyonlar Ligi'nin yarı finalleri için bilet çözmek istiyor. Gerekirse, sadece 120 dakika veya daha sonra. İnsanlar en azından düzenli olarak eğitildi.

Salı akşamı 18:00 civarında FC Bayern Milano'ya indi. Antrenör Vincent Kompany ve forvet Harry Kane için, İtalyan şehrine indikten sonra, doğrudan San Siro'nun efsanevi stadyumuna gittik – Çarşamba günü (Dazn) Çarşamba günü Inter Milan yakınlarındaki Şampiyonlar Ligi'nin çeyrek finallerinde ikinci bacağından önce basın toplantısı.

Münih'teki ilk bacak bir hafta önce 1-2 sona erdi. Alman futbol rekoru şampiyonu Milano'da 31 Mayıs'ta Münih'te finale katılmaktan “Final Dahoam” hayali için oynuyor.

“Bunu çevirebileceğimize inanıyoruz,” dedi Kane. Yoğun bir oyun olacak. “Fırsatlar çıkardığımda iyi uyumam. Ama ileriye bakıyorum,” dedi Kane ilk bacağında coşkulu puanlama şansı hakkında. “Bir sonraki oyuna hazırım.” O ve ekip, geçmiş oyunlarda gol fırsatları elde ettiklerine inanıyorlar. “Bu büyük bir oyun,” dedi Kane.

Münih'te ayrılmadan önce ceza eğitildi mi? “Her zaman bir oyundan önce cezaları eğitiyorum,” diye yanıtladı Kane. Bu yüzden özel bir şey yapmamıştı. “Inter bize ilk bacakta, özellikle karşı saldırılarla bazı sorunlara neden oldu. Şampiyonlar Ligi'nin çeyrek finallerinindeyiz. Inter, A Serisi'nin en iyi takımıdır. Zor bir oyun.”

Kane'ye göre Kompany, yaklaşan oyun ve Line -up hakkında konuştu. “Onlar çok özel geceler,” dedi Kompany Çarşamba günü böyle bir oyun hakkında. “İtalya'daki en iyi takıma karşı oynuyoruz. Gerçekten oyun için bir beklenti hissediyor gibi geliyor. İlk ayağında şansımız vardı. Bu sefer çok fazla şey alıp almadığımızı bilmiyorum. Bu seviye anlarla ilgili. İnanç var. Sonunda bir oyun kazanmalıyız.” Sonra eğitmen vurguladı: “Umarım hayranlarımız için bile çok özel bir gece yaşayacağız.”

Stadyum ve içindeki atmosferin çok özel olması 90 veya 120 dakika sürebilir. “Çok sayıda uluslararası deneyime sahip iki takım var. Her oyuncu bizim her şeyin ne olduğunu biliyor. Çalışmamızı A'dan Z'ye yapmak zorundayız. Bu her zaman cesaret ve kontrol arasında bir denge ile ilgilidir.”

Yaralanmasından sonra henüz oynanamaz olan Manuel Neuer'i temsil eden genç kaleci Jonas Urbig'e tamamen güveniyor. “Baskı Jonas üzerinde değil,” dedi Kompany genç kaleci hakkında. Daha deneyimli oyuncuların yükü – “ve koç üzerindeki” dedi Kompany bir gülümsemeyle.

Bavyera'nın saldırı için seçenekleri

Ve sonra elbette Thomas Müller. Sky uzmanı ve rekor ulusal oyuncu Lothar Matthäus, FC Bayern'den yeni bir sözleşme almayan kalabalığın favorisini başlangıç XI'da talep ediyor. Kompan, “Her görüşe yüzde yüz saygı duyuyorum. Bu yüzde yüz,” dedi. “Her eğitmen gibi, takım için karar vermeliyim.”

Son zamanlarda Saldırıda Güçlü Serge Gnabry'yi yedek olarak oynamış olacak mı? Yoksa Leroy Sané? Şirket bunu açıklamıyor, sadece şöyle dedi: “Yapan iki oyuncumuz var. Bu önemli.” Michael Olise de iyi durumda. “Başlayan herkes onları Çarşamba akşamı görecek.”

İnsanlar her zaman SSV ULM'ye karşı ilk DFB Kupası maçından bu yana haftalarca eğitim planında eğitim aldılar. Diyerek şöyle devam etti: “Bir penaltı atışı varsa, çok doğru yaparsınız. Ancak, Inter de ceza vermiş olsaydı şaşırmazdı.

Yenilgi vakasını ve bunun Şampiyonlar Ligi'nin çeyreğinde sahip olduğunuz zihniyet olmadığı olası sonuçları düşünmüyor. Şirket, bir yenilgi durumunda geleceğinden sonra sorulduğunda bir muhabire karşı soruyu sordu: “Ve kazanırsak ne olur? O zaman yeni bir sözleşme mi alıyorum?”