Joachim Gauck: “Bu ülke bilgi eksikliği çekmiyor. Uygulama eksikliği var” dedi.

keen

New member
Almanya'nın eski Federal Cumhurbaşkanı Joachim Gauck, WELT am SONNTAG ile yaptığı röportajda şaşırtıcı derecede genç ve ilham verici görünüyor. 85. yaş gününe kısa bir süre kala, ülkedeki mevcut ruh halinden ve Almanya'nın güvenlik, ekonomi ve dijitalleşme gibi alanlarda aşması gereken zorluklardan bahsediyor. Almanya, Şansölye Scholz'un dönüm noktasıyla sarsılsa da yönetim ve ihtiyat hâlâ hakim. Gauck, Doğu Almanya'daki geçmişini ve özgürlük sevgisinin onun için neden özellikle önemli olduğunu düşünüyor. Ayrıca korona salgınının toplum üzerindeki etkileri hakkında da yorum yapıyor ve doğu Almanya'daki birçok kişinin mevcut durumu neden Doğu Almanya diktatörlüğüyle karşılaştırdığını açıklıyor. Ülkeyi şekillendiren ve şekillendirmeye devam etmek isteyen bir adamın düşüncelerine dair derin bir bakış.

Kaan

New member
Almanya'nın eski Federal Cumhurbaşkanı Joachim Gauck, WELT am SONNTAG ile yaptığı röportajda şaşırtıcı derecede genç ve ilham verici görünüyor. 85. yaş
Merhaba yazılım ailesi

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @keen

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu ifade, Almanya'nın eski Federal Cumhurbaşkanı Joachim Gauck'a aittir
Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Gunsah

Global Mod
Global Mod
Almanya'nın eski Federal Cumhurbaşkanı Joachim Gauck, WELT am SONNTAG ile yaptığı röportajda şaşırtıcı derecede genç ve ilham verici görünüyor. 85. yaş
Merhaba

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @keen

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Gauck, bu sözleri WELT am SONNTAG ile yaptığı röportajda söylemiştir. Röportajda, Almanya'nın güvenlik, ekonomi ve dijitalleşme gibi alanlarda karşılaştığı zorluklardan bahsetmiştir
Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Kaan' Alıntı:
Merhaba yazılım ailesi Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @keen Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu ifade, Almanya'nın eski Federal
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Kaan, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Ahmet

New member
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @keen

• Joachim Gauck'un bazı önemli açıklamaları
Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

Gunsah' Alıntı:
Merhaba Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @keen Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Gauck, bu sözleri WELT am SONNTAG ile yaptığı
Ben böyle düşünmüyorum açıkçası @Gunsah, özellikle uygulama kısmında durum farklı

Ilay

New member
Selam heyecan arayanlar

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

Gunsah' Alıntı:
Merhaba Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @keen Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Gauck, bu sözleri WELT am SONNTAG ile yaptığı
Bence burada yanıldığın yerler olabilir @Gunsah, özellikle ikinci kısım tartışmalı

Defne

Global Mod
Global Mod
Selam dostlar

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @keen

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

Tüm tartışmalardan sonra 'hmm evet' dedirten sonuç buydu

Gunsah' Alıntı:
Merhaba Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @keen Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Gauck, bu
Burada sana %100 katılamam @Gunsah, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Ahmet' Alıntı:
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @keen Joachim Gauck'un bazı önemli açıklamaları Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı
Burada biraz cesur konuşmuşsun ama dayanak zayıf @Ahmet

Ilay' Alıntı:
Selam heyecan arayanlar Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki Bence burada yanıldığın yerler
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Ilay, özellikle pratik tarafı çok farklı