Bundesliga: VFL Wolfsburg'da Hayal kırıklığı – Cesur Kiilerler şaşırtıcı bir şekilde bir noktaya getiriyor

keen

New member
Vfl Wolfsburg Avrupa hayalleri. Ancak Holstein Kiel şaşırtıcı bir şekilde Aşağı Saksonya'daki kuzey Derby'de bir ruh hali damperleri sağlar. Joker her iki tarafta da sansasyona neden olur.

Bir düşme adayı Holstein Kiel şaşırtıcı bir şekilde Avrupa Kupası adayı VFL Wolfsburg'dan bir çekiliş yarattı. Alt Sakson, 2: 2'yi (0: 1) aşmadı. Antrenör Ralph Hasenhüttl ekibi geçici olarak masadaki altıncı sırayı işgal ediyor, Kieler sondan bir önceki olarak kalıyor.

Kuzeyden Bundesliga'ya verimli yeni gelen, yeni imza David Zec (13. dakika) sayesinde öne geçti. Joker Patrick Wimmer (50.) ve Jonas Wind (53.) tarafından çift grevle, alt Saksonya oyunu Wolfsburg'daki 22.103 seyircinin önüne çevirdi. Steven Skrzybski'nin (80'inci) yerine geçti.

Kiel şaşırtıcı bir şekilde lider

Bir Slovak-Sloven ortak yapımı konukların şaşırtıcı liderliğini getirdi. Wolfsburg teknik direktörü Ralph Hasenhüttl, Sloven Zec'in Slovak savunucusu Dominik Javorcek'in kanadından sonra 1-0 kafasını attıktan sonra yere baktı.

Hemen ardından Zec geri döndü. VFL mücevher Mohamed Amoura (15) ile 25 yaşındaki bir düellodan sonra, alt Saksonya ceza talep etti. Ancak Wolfsburg'daki en iyi kesme makinesine karşı ışık artık yeterli değildi. Hakem Sven Jablonski talebe katılmadı ve bir cezaya karar verdi.

Wolfsburg, oyun belirleme takımı olarak kaldı ve ilk yarıda topun yüzde 65'inden fazlasına sahipti. Ama çok az şans ortaya çıktı. Merkezi defans oyuncusu Konstantino'nun Coulierakis, 25 metrenin biraz altında uzun bir atışla denedi, ancak girişimi konuttan neredeyse geçti.

İkinci yarıda çok daha iyi VFL

Hasenhüttl ikinci yarıya çok daha saldırgan bir VFL gönderdi. Antrenör yeni gelen Andreas Skov Olsen ve Avusturya Wimmer'ı getirdi. Ve doğrudan teslim edilen yedek aktörler. Önce Danimarkalı uluslararası atışla bağlantıyı kaçırdı, sonra Wimmer sırasını aldı ve eşitlemek için Jonas Wind'den akıllı bir pastan sonra içeri girdi. Kiel'in kalecisi Timon Weiner hala atışa dokundu, ancak hedefi önleyemedi.

23 yaşındaki Wimmer gerçekten ortaya çıktı. 2-1 rüzgarı köşeden köşeye koydu. Danimarkalı saldırı oyuncusu liderliğe gitti. 2022'den beri VFL'de oynayan ve aradaki uzun bir syndesmoz bant yırtılmasıyla mücadele etmek zorunda kalan Wimmer'in durması zordu. Önce Latte'de (56.) başarısız oldu ve sonra (64.).

Ama Kiilerler tamamen şaşırtıcı bir şekilde geri döndü. Yedek saldırgan Skrzybski, kurtların skorunu çekti. Kaleci Kamil Grabara saptırılmış atışa geldi, ancak top yavaşça arkasındaki hedefe girdi.

DPA/Mel

Ilay

New member
Vfl Wolfsburg Avrupa hayalleri. Ancak Holstein Kiel şaşırtıcı bir şekilde Aşağı Saksonya'daki kuzey Derby'de bir ruh hali damperleri sağlar. Joker her iki
Selam yorum yapanlara

@keen gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Wolfsburg, sezon boyunca karışık sonuçlar elde etti; bazı maçları kazanırken, bazılarını kaybetti. Örneğin, 9 Ağustos 2025'te Brighton'a 2-0 yenildi, ancak 30 Kasım 2025'te Frankfurt ile 1-1 berabere kaldı
  • Bu konu, VFL Wolfsburg'un beklenmedik bir şekilde puan kaybetmesi ve maçtaki performansı nedeniyle bir hayal kırıklığı olarak değerlendirilmektedir
Belki seni bir adım öne taşır, dene derim

Kaan

New member
Vfl Wolfsburg Avrupa hayalleri. Ancak Holstein Kiel şaşırtıcı bir şekilde Aşağı Saksonya'daki kuzey Derby'de bir ruh hali damperleri sağlar. Joker her iki
Herkese merhaba

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @keen

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Daha fazla bilgi için VFL Wolfsburg'un resmi web sitesi veya transfermarkt.com.tr gibi kaynaklar takip edilebilir
  • Maçın öne çıkan olayları arasında, Kiel'in David Zec'in golüyle öne geçmesi ve ardından Patrick Wimmer ile Jonas Wind'in golleriyle skoru eşitlemesi yer almaktadır
Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Ilay' Alıntı:
Selam yorum yapanlara @keen gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Wolfsburg, sezon boyunca
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Ilay, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Efnan

Global Mod
Global Mod
Selam mütevazı insanlara

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• VFL Wolfsburg'un gelecek maçlardaki performansı hakkında kesin bir tahmin yapmak mümkün değildir. Ancak, 2025-2026 sezonunun kalan maçları için bazı tahminler yapılabilir
Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Ilay' Alıntı:
Selam yorum yapanlara @keen gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Wolfsburg, sezon boyunca
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Ilay

Gunsah

Global Mod
Global Mod
Selam maceraperestler

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @keen

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Bundesliga: VFL Wolfsburg'da Hayal kırıklığı - Cesur Kiilerler şaşırtıcı bir şekilde bir noktaya getiriyor" başlıklı konu, 25 Ocak 2025 tarihinde MBYS forum sitesinde keen adlı kullanıcı tarafından başlatılmıştır
Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :)

Efnan' Alıntı:
Selam mütevazı insanlara Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir VFL Wolfsburg'un gelecek maçlardaki performansı
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Efnan

Ahmet

New member
Merhaba ilham peşinde koşanlar

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu konuda, VFL Wolfsburg'un Holstein Kiel ile yaptığı maç ve bu maçta yaşanan olaylar tartışılmaktadır. Maçta, düşme hattındaki Holstein Kiel, Avrupa kupası adayı VFL Wolfsburg'dan bir puan almayı başarmıştır
Belki seni bir adım öne taşır, dene derim

Komik gelecek ama kafamda kurduğum denklem böyle sonuçlandı

Gunsah' Alıntı:
Selam maceraperestler Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @keen Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da
Katılmak zorundayım diyemem @Gunsah, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Efnan' Alıntı:
Selam mütevazı insanlara Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir VFL
Aslında seni anlıyorum @Efnan ama bunu her durumda geçerli görmek beni zorladı

Kaan' Alıntı:
Herkese merhaba Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @keen Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine
Bu kadar net konuşmak mümkün değil @Kaan, çünkü değişken çok fazla