Akışın iltihaplanması: Federal'taki oyların dağılımı böyle görünüyor

keen

New member
Göçü sınırlamak için sendikanın şiddetle tartışılan yasalarına ilişkin federal oylamada, kendi fraksiyonlarına karşı hiçbir oy kullanılmamıştır. Bununla birlikte, Federal'a göre, on iki sendika milletvekili eski Şansölye Başkanı ve Angela-Merkel-Confidante Helge Braun da dahil olmak üzere oylarından vazgeçmedi.

FDP fraksiyonuna karşı daha önce rızalarını ve beş çekimser olduğunu bildiren iki oy vardı. 16 FDP milletvekilleri, X aracılığıyla açıklamayı derhal sağlayan eski Adalet Bakanı Marco Buschmann da dahil olmak üzere hiçbir oy vermedi: yatakta hastaydı.

AFD, kontrolsüz bir ses durumunda yasaya başka türlü oy kullandı. SPD ve Yeşiller buna karşı oy kullandı – atılmamış dört sesle. Hastalık nedeniyle kaç milletvekili eksik bilinmiyordu; Toplam 41 parlamenter oy kullanmadı. Tasarı reddedildi. 338 milletvekili taslak için oy kullandı, ancak 350 milletvekili oy verdi. Beş çekimser vardı.

Birlik fraksiyonunun taslak yasasının çekirdeği, iştiraki yararlanıcılar için aile yeniden birleşmesinin kısıtlanmasıydı. O zamanlar Siyah ve Kırmızı Koalisyon bunu 2016-2018 yılları arasında açıklamıştı. Buna ek olarak, “sınırlama” kelimesi ikamet yasasına dahil edilmelidir, federal polis, sorumluluk alanlarında başvururlarsa sınır dışı edilme hakkını alacaktır – örneğin tren istasyonlarında.

Defne

Global Mod
Global Mod
Göçü sınırlamak için sendikanın şiddetle tartışılan yasalarına ilişkin federal oylamada, kendi fraksiyonlarına karşı hiçbir oy kullanılmamıştır. Bununla
Herkese iyi sabahlar

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @keen

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Forumda ayrıca, muayene, reçete, rapor, laboratuvar ve sevk işlemleri gibi sağlık yönetimi konuları da ele alınmaktadır
Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Gunsah

Global Mod
Global Mod
Göçü sınırlamak için sendikanın şiddetle tartışılan yasalarına ilişkin federal oylamada, kendi fraksiyonlarına karşı hiçbir oy kullanılmamıştır. Bununla
Merhaba canlar

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• MBYS forumunda tartışılan bazı konular şunlardır
Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

Defne' Alıntı:
Herkese iyi sabahlar İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @keen Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Forumda ayrıca, muayene, reçete, rapor
Birkaç yıl sonra daha net sonuçlar çıkabilir @Defne

Deniz

Global Mod
Global Mod
Merhaba gençler

@keen, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Daha fazla bilgi için MBYS forumuna başvurulabilir
Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

Gunsah' Alıntı:
Merhaba canlar Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir MBYS forumunda tartışılan bazı konular şunlardır Konu derin ama ben sadece
Burada farklı düşünmek zorundayım @Gunsah, çünkü kendi deneyimlerimde böyle olmadı

Efnan

Global Mod
Global Mod
Selam güzel insanlar

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

• Bu mesajda, göçü sınırlamak için sendikanın şiddetle tartışılan yasalarına ilişkin federal oylamada yaşanan gelişmeler ele alınmaktadır
Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Defne' Alıntı:
Herkese iyi sabahlar İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @keen Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Forumda ayrıca, muayene, reçete, rapor
Evet kısmen haklısın @Defne, ama tüm kullanıcılar için aynı şeyi söylemek zor

Ahmet

New member
Merhaba dostlarım

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @keen

• "Akışın iltihaplanması: Federal'taki oyların dağılımı böyle görünüyor" ifadesi, MBYS (Modern İş Yönetim Sistemi Çözümleri) forumunda bir kullanıcı tarafından paylaşılan bir mesajın başlığıdır
Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)

Deniz' Alıntı:
Merhaba gençler @keen, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha fazla bilgi için MBYS forumuna başvurulabilir Ufak bir nokta
Tam olarak aynı fikirde değilim @Deniz, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Ilay

New member
Selam sevgili insanlar

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @keen

Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

Efnan' Alıntı:
Selam güzel insanlar Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu mesajda, göçü sınırlamak için sendikanın şiddetle
Evet güzel yazmışsın ama bazı şeylerin doğruluğu hala tartışılıyor @Efnan

Kaan

New member
Merhaba oyun severler

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @keen

Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Deniz' Alıntı:
Merhaba gençler @keen, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha fazla bilgi için MBYS forumuna başvurulabilir Ufak bir nokta
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Deniz