Marina Kielmann: “Küvette uyandım. Takım doktoru arkamda çıplak oturdu”

keen

New member
Marina Kielmann birkaç kez Alman şampiyonu ve Avrupa'nın en iyi figür patencilerinden biriydi. Şimdi bir ekip doktoru ile şok edici bir deneyim olduğunu bildiriyor. Bugüne kadar rahatsız edici bölümü anlamıyor.

Eski Almanca paten yıldızı Marina Kielmann, kariyerinin inatçı bir bölümünü bildirdi. Olay, Alman takım doktorunu ziyaret ederken meydana geldi. Aniden bir küvette çıplak uyandı, doktor da çıplaklarının arkasında çıplak oturdu. Bugüne kadar hala orada nasıl sona erdiğini açıklayamıyor.

57 yaşındaki Dortmundin bir zamanlar en başarılı Alman figür patencilerinden biriydi. Birden fazla Alman şampiyonu, podyumdaki Avrupa Şampiyonalarında toplam dört kez (bir kez saniye, üç kez üç), iki Olimpiyat maçında yer aldı (Calgary 1988 ve Albertville 1992). Kielmann, kariyerini, çocukluğunu ve gençliğini, rahatsız edici küvet bölümü de dahil olmak üzere kısa bir biyografide gözden geçirdi.

“Express” de şimdi bunu bildirdi. “İnsan hayal kırıklığı konusu” biyografisini aldı çünkü “mutlu bir gülümseme kitabı” yapmak istemiyordu. “Hayat her zaman hoş değil,” dedi Kielmann.

“Bir çatlak olsaydı, tişörtleri çıkarmalısın”

1996'da, kariyerinin sonundan bir yıl sonra: Doktor ona bir toplantıda nasıl bu kadar sağlıklı olduğunu sordu. Her şey yolunda mı? Röportajda Kielmann, “Biraz omuz problemim vardı,” dedi: “Sonra bunu su tedavisi altında yapabileceğinizi söyledi. Bu benim yolum değil, istemedim. Hala bu oturma banyosunda aniden nasıl büyüdüğümü açıklayamıyorum. Arkamda çıplak oturuyordu.

Yıllar sonra eski bir eğitim meslektaşıyla tanıştı. İkisi de konuşmanın takım doktoruna geldiği eski günleri değiştirdi. “Bir noktada sordu:” Hala yaşıyor mu? 'Dedim ki:' Hayır, şükürler olsun artık değil. ' Sonra dedi ki: 'Bu gerçekten iyi bir şey.' Nedenini sordum. Sonra bir şekilde çok farklı oldum, ”dedi Kielmann.

Her ikisi de Kielmann'a göre, “küvetle ilgili durum hakkında konuştu”. Eğitim meslektaşı ona içecek bir şeyler teklif edip etmediğini sordu. Kielmann onayladı ve arkadaşı sordu: “Damlaların düşüşünü düşündün mü?” Kielmann: “Bu benim için asla bir sorun değildi. Ve sonra bu düşünce bana ilk kez geldi. O zamanlar şikayette bulunmadım. Gönüllü olarak oraya gittim. Bir şekilde kendime kesinlikle sahip olmadığım ve kimsenin sahip olmadığı bir suçluluk veriyorsunuz.”

Röportajda Kielmann'a röportajda garip bir durum olarak reddedilip reddedilmediği soruldu. “Kesinlikle, uzun zamandır başarılı oldum. Uzun zamandır işe yaramadı. Kahve vardı. Her kahve bana hatırlattı ve tüm vücudumu sarstı. Ama bastırma bu eğitim meslektaşıyla yeni tanışıp geldi.”

Kielmann, “Çünkü bu konuşmaya kadar utandım” dedi, ancak bir zamanlar bir kız turunda birlikte oturduk, o zaman cinsel taciz ve şiddet konusu medyadan geçti. Ve sonra söylendi: Rahatsız edici karşılaşmalarla deneyime sahip olan var mı? Herkes aşağıya baktı ve hiçbir şey söylemek istemedi, ama herkes dedi ki: “Das Fanden Wir Erschrecend, Das War Eine Quote Von Hundert Prozent. Jeder Hat Doch Mal Irgendwas Erlebt. Wir Haben Als Kinder Auch Mal Einen Exteringisten Neben der eishalle Gesehen. Da Waren Sieben. Fängt.

Kariyerinden sonra Kielmann, birkaç yıl boyunca “Buz Üzerine Holiday” ın pateni revüsünün bir parçasıydı. Bugün bir yaşam yolu olarak çalışıyor, ancak artistik patinaj hala hayatının büyük bir parçası. On yıldır Rhineland-Palatinat Eyalet Derneği'ni destekliyor: “Ben hala bir antrenörüm, ben de uluslararası bir teknik uzmanım, bu yüzden jüride bir görevim var”.

Pk