Joshua Kimmich FC Bayern Münih'te uzattı

keen

New member
Leverkusen'deki egemen zaferin ardından Joshua Kimmich, önümüzdeki yıllarda FC Bayern için de oynayacağını belirtti. Egemenden iki gün sonra Şampiyonlar Ligi'nin çeyreğine geçtikten iki gün sonra Alman milli takımının kaptanı onu izledi. Kimmich, 2029 yılına kadar dört yıl daha Münih ekibi ile olan sözleşmesini uzattı.

Kimmich 2015'ten beri Bayern için oynuyor ve son dokuz yılda sekiz şampiyonluk ve üç zafer kupası galibiyeti kazandı. Münih takımı için 429 maçta 43 gol attı ve 114 şablon verdi. “Spor yönetimimize ve yönetim kurulumuza bir iltifat: FC Bayern, sadece formayı değil, aynı zamanda sorumluluğa – meydanda ve dışında da sorumluluğa ihtiyaç duyan oyunculara ihtiyaç duyuyor. Ve Joshua Kimmich böyle bir oyuncu ”dedi.

Bu, aylarca sürüklenen orta saha oyuncunun sözleşme uzantısı hakkında uzun bir hack ile sona erer. Son zamanlarda, Bayern, uzantının Kimmich'e uzatılmasını bile geri çekmişti çünkü sorumlu olanların tadı için çok uzun süre tereddüt etmişti.

Ancak Leverkusen'e karşı ilerlemeden sonra bile, Kimmich ve Bavaria'nın spor direktörü Max Eberl bir uzatma belirtti. “Voleybolu alacağız,” dedi Eberl. “Tabii ki, son birkaç gündür zordu çünkü çok fazla oyunumuz vardı. Max bunu çok güzel bir şekilde söyledi: Şimdi top voleybolunu kale çizgisinde bir araya getireceğimizi görmeliyiz ”dedi.

“Başkalarının durduğu yerde sadece başlar”

Çabucak çizginin üzerinden geçtin. “FC Bayern'de spor hedeflerime ulaşmak için en iyi ortama sahibim. Bundan sonra karar verdim. Benim için şu anda maksimum başarılı olmak için daha iyi takım arkadaşı, koçluk takımı ve kulüp ortamı paketi yok. Burada kendimi rahat hissediyorum ve henüz burada bitirmedim, ”dedi Kimmich sözleşme imzasına göre ve Eberl tarafından övüldü:“ Zihniyet ve kimlik – Joshua Kimmich'in bunu temsil ettiği bu. FC Bayern'in DNA'sını yıllarca içselleştirdi ve sahaya kadar somutlaştırıyor. Başkalarının durduğu yerde sadece başlar. Ekibimizi sürdürmeye devam edeceğinden çok memnunuz. “