Jimnastik: Zarfta Nakit – Kendi temizlik bayanını karşılaması gerekiyor

keen

New member
Alman jimnastiği hakkında skandalda her zaman yeni detaylar ortaya çıkıyor. İlk kez, bir eğitmen suçlanır. Diğer şeylerin yanı sıra, sporcularını özel amaçlarla topladığı söyleniyor. Alman plak şampiyonu raporlar.

Alman Jimnastik Derneği (DTB), Swabian Jimnastik Derneği (STB), Stuttgart Kunst-Turn-Forum (KTF) ve Mannheim Eğitim Üssü çevresindeki skandaldaki iddialar artıyor.

Şimdi jimnastikteki Alman plak şampiyonu Elisabeth Seitz de konuştu. Seitz, SWR'ye diğer sporcuların halka açıldığı yeni iddialarını doğruladı.

Kadın yavrulardan sorumlu ulusal koç Claudia Schunk (52) geçen hafta zaten odaklanmıştı. Baden-Württemberg Eyalet Ceza Polis Ofisi şimdi ön soruşturmalara girdi.

İlk iddialar Stuttgart'taki üssüne yönelmişti. Bu arada Mannheim da eleştiriliyor. Seitz, Schunk eğitim grubunda Stuttgart'a (2017) taşınmadan önce orada eğitim aldı. Ard “Sportschau” ve SWR Seitz ile Seitz şimdi deneyimleri hakkında açıkça konuştu.

“Kendini duygusal olarak durdur”

Gücü olmasa bile daha fazla antrenman yapması gerektiğini bildirdi. Riskler risklere ödenmedi. Seitz: “O zaman yüzümü yüzümle vurdum ve dudağımı ısırdım, dişim hasar gördü.”

Ağrıya rağmen, Seitz kuvvet antrenmanına devam etmek zorunda kaldı. Yaralı genç jimnastikçi annesi tarafından alınana kadar. Ancak Seitz sessiz değildi. Kendi ifadesine göre, deneyimlerini 2014 yılında Alman Jimnastik Derneği'ne bildirdi. Ancak, yıllarca hiçbir şey olmadı.

Seitz: “En son birkaç hafta önce DTB ile konuşuyordum ve her şeyi tekrar masaya koydum. Her şeye sahipsiniz ve bu yüzden üzerinde çalışılmalıdır – sonunda. (…) Kesinlikle herhangi bir çocuğun veya bir kızın tekrar böyle bir şey yaşamasını istemiyorum.

Eski jimnastikçiler ayrıca zafer primlerinin bir kısmını teslim etmek zorunda olduklarını iddia etti. Elisabeth Seitz, bunun bir ödül parası ve sponsorluk parası olması gerektiğini söylüyor: “Çoğu zaman bir zarfta veya özel hesabına, şimdi evde olduğunuzu yapacak çok şeyi olduğu ifadesiyle yapmalı Kendi temizlik bayanı yapmak zorunda. “

Schunk “geri eğitim” hakkında konuşuyor

SWR'nin isteği üzerine Schunk: “Diğer merkezlerde ve diğer sporlarda olduğu gibi, geçmişte Mannheim'da bir eğitim düşüşü de vardı.”

Noel'den beri halka açılan iddiaların çığları nedeniyle, DTB nihayet tepki gösterdi. Frankfurt hukuk firması Rettaier'in yardımıyla da bilgilendirilmeli ve Ocak ayından beri.

Eski erimpiyoner Janine Berger (Londra 2012'de dördüncü sırada), dernekleri eğitmek için kamuoyunun açıkladığı iradenin sadece bir dudak hizmeti olduğundan korkuyor: “Sadece acıklı ve ikiyüzlü. Benim gözümde, kıçlarını açıkça kurtarmak ve şeffaf bir şekilde işlemek istiyorlar ”. Seitz: “Bu dernekte veya bu sporda doğru olmayan insanlar. Ve sadece bu olduğunda bir şeyi gerçekten değiştirme şansımız var.

İlk etkilenen: Stuttgart'tan bir eğitmen ikilisi. Devam edip etmeyeceği ve ne zaman devam edeceği görülüyor. Ancak sürekli büyüyen iddialar artık uzağa bakamaz.

Metin spor yeterlilik merkezi (dünya, spor resmi, resim) için oluşturuldu ve ilk olarak Bild'de yayınlandı.