FC Bayern: Anger Kane, hakeme karşı ciddi iddialar doğuruyor

keen

New member
FC Bayern'in süperstarı sersemlemiş görünüyordu. Hakem Bastian Dankert, Sarı Kartı Forvet Harry Kane'ye, Münih'in ilk yarısında 1. FSV Mainz 05'e karşı 3: 0 (2: 0) 'da göstermişti. Kane için, bu nedenle RB Leipzig'deki Bundesliga oyununda eksik (3:30, gökyüzü).

Bu Kane için son derece acı. Bayern Saksonya'da kazanırsa, onlar usta. Kulüp için Ulusal Lig yarışmasında 34. unvan olacaktı. Kane için ilk şampiyonluk. İnanmak zor: Bu olağanüstü oyuncu, 31 yaşında olmasına ve Tottenham Hotspur için uzun zamandır oynamasına rağmen profesyonel kariyerinde henüz önemli bir unvan kazanmadı.

Ve her şeyden önce, mümkün olan ilk “şaheseri” ile orada olmazdı. En azından aktif olarak çim üzerinde değil. Kane'nin zafer durumunda şampiyonluğu onunla kutlamak için takımla Leipzig'e hala seyahat etmesi oldukça olasıdır.

Kane için özellikle acı: Beşinci sarı kartı son derece gereksizdi. Mainz Jonathan Burkhardt ile bir düellodan sonra hakem Dankert'ten gelen bir faulün ardından topu 2-0'da bırakmamıştı ve bu nedenle uyarıldı.

Kane için saçma. Hakeme karşı ciddi iddialarda bulundu. “Bence bu çılgın bir karar,” İngilizler köpüklü: “Bu asla sarı bir kart değil. Ne yazık ki, insanlar bazen Allianz Arena'ya geliyor ve kendileri için bir isim yapmaya çalışıyorlar.” Kane daha fazla teşekkürler: “Sarı kartını çıkarmak için dışarı çıkmış gibiydi.” Kilit hakkında “gerçekten hayal kırıklığına uğradı”: “Tabii ki zaten dört kartım olduğunu biliyordum. Karar deliydi, en başından beri faul değildi. Yani acıyor, acıyor.”

Ve Kane'nin tam yolda olduğu yerde, hemen tüm kuralı sorguladı: “34 oyundaki beş sarı kart bir kilit anlamına geliyor. Bu çılgınca. Premier ligde olduğu gibi yeni bir düzenlemeye sahip olmalısın. Önemli bir oyunu özledim çünkü sezonun ilk oyununda sarı kart aldım. Belki gelecek için düşünmelisin.”

Aslında, İngiliz Premier Ligi'nde, 20. maç gününden önce görürseniz sadece beşinci sarı kartınız için engellenirsiniz.

Leipzig'de Bayern birçok oyuncudan yoksun

Kane, sezonun başında VFL Wolfsburg'a (3-2) karşı sezonla ilgili ilk uyarısını, ardından Leipzig (5: 1), SC Freiburg'a karşı 2-1 ve VFB Stuttgart'a karşı 3-1'e karşı sarı biletler almıştı.

Kilit kuralı, 1979/80 sezonunda Bundesliga'da zaten tanıtıldı. Ancak o zaman, profesyoneller dört uyarıdan sonra bir kilit aldı. 1993/94 sezonunda kural beş karta yükseltildi.

Bayern, Leipzig'e karşı birçok oyuncudan yoksun. Kane'ye ek olarak, yaralı Manuel Neuer, Jamal Musiala, Dayot Upamecano, Alphonso Davies, Hiroki Itō ve Raphaël Guerreiro başarısız.

Julien Wolff bir futbol editörüdür. O bildirdi FC Bayernayrıca Bundesliga ve milli takım hakkında.