DFB Kupası: 1. FC Köln, Leverkusen Kibirini Suçluyor-“Beni Kontrol Etmeli”

keen

New member
1. FC Köln, DFB Kupası'nda bir sansasyonla karşı karşıya ve yenilginin kenarında şampiyon Leverkusen var. Ama farklı dönüyor. İkinci bölüm daha sonra bilinmiyor: hakem nedeniyle, aynı zamanda favorilerin davranışları nedeniyle. Cevapları derhal takip ediyor.

1. FC Köln'in oyuncuları ve antrenörleri, hakem Frank Willenborg ve Bayer Leverkusen'e karşı iddialarla çeyrek finallerde dramatik kupaya tepki gösterdi. Çarşamba akşamı ekstra süreden sonra 2: 3 (1-0) 'ın ardından Köln'in savunucusu Dominique Heintz, Werkelf'in kibirinden şikayet etti.

Kısa bir süre önce, Heintz'in de dahil olduğu son düdükten sonra bir paket oluşumu meydana geldi. Oyunu İsviçre orta saha oyuncusu Granit Xhaka da dahil olmak üzere Leverkusener yönünde işaret etti.

Sahne sorulduğunda Heintz, ARD ile yaptığı röportajda şunları açıklıyor: “Bu Xhaka ile değildi, bu hala makul olanlardan biri. Ama kısmen Leverkusen'de, ne kibirle. Şimdi söylemem gerektiğinde ustalaşmalıyım ”dedi. Bizi nasıl kışkırttıkları gibi, kendilerini sundukları gibi, ama tamam.

Heintz'in tam olarak ne anlama geldiğini, daha yakından gerçekleştirmedi. Leverkusen'in koçu Xabi Alonso, ifadelerini doğal olarak anlayamadı. “Gerçekten mi? Bunu kendime açıklayamam, ”diye yanıtladı Alonso, Heintz'in ifadeleri hakkında sorulduğunda. “Çok yoğun bir oyundu. Ama oyuncularımla hiçbir kibir görmedim.

Ama kesinlikle vardı. Bayer Professional Robert Andrich'in yorumu bu konuda sonuçlandırılabilir. Pek çok argümanda olduğu gibi, eski iyi kalıp ve erkek ve kiber argümanıyla tartışıyor. Andrich Instagram'da “Kendinizi çöpe atarsanız, yankıyla da yaşamak zorundasınız,” diye yazıyor.

Köln'ün Uzun Tutma Süresi Hakkında Heyecan

Savunma şampiyonu, durma süresinin altıncı dakikasında Patrik Schick'in golüyle sadece ikinci bölüm liderine karşı kurtarmıştı. Bunda Victor Boniface (98.), favori için kazanan golü çekti.

Köln ekibi sekiz dakikalık sonrası zamanını anlayamadı. Masa “8” ile kenarda tutulduğunda bile, bazı Köln oyuncuları inanamaydı. “Sekiz dakikanın buraya nereden geldiğini bilmiyorum. Bu hiç açılmıyor, ”diye şikayet etti FC teknik direktörü Gerhard Struber.

Heintz de şöyle gördü: “Bence sekiz dakikalık zaman, takım böyle bir oyunda çok fazla.”

DPA ile Suf